Teljes útzár mellett építik tovább Tiszaföldvár új körforgalmát

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében, Tiszaföldvár városközpontjában a Mártírok útja és Kossuth Lajos utca találkozásában az önkormányzat beruházásában épülő körforgalmi csomópont kivitelezési munkálatai miatt 2019. augusztus 28-án, szerda 8 órától előreláthatólag 2019. október 7-ig lezárják az érintett országos közút mintegy 50 méteres szakaszát. A forgalmat önkormányzati utakra terelik. A kivitelezési munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik a szakemberek.

A teljes útzár miatt a hivatalos terelőútvonal Martfű és Cserkeszőlő települések irányából a Kossuth Lajos utca – Mártírok útja – Tavaszmező utca – Öcsödi út – Kossuth Lajos utca lesz. Míg a Martfű – Mezőtúr és a Mezőtúr – Martfű irányba közlekedő járművek a körpálya már megépített nyomvonalát tudják igénybe venni. A terelőútvonalon, valamint az egyéb helyi közúthálózaton további forgalmi rend változásokra kell számítania a közlekedőknek. A Kossuth Lajos utca lezárása miatt a helyi úthálózaton lévő tehergépjárművekre vonatkozó behajtási korlátozásokat (pl. Öcsödi út) feloldják. A környező lakóutcák, helyi utak forgalmi rendjének változásairól Tiszaföldvár Város Önkormányzatának lakossági tájékoztatójából informálódhatnak az érdeklődők.

Az épülő csomópont környezetében veszélyt jelző és tilalmi táblák, a főbb döntési pontokban sárga terelőtáblák fogják jelezni a munkavégzést, valamint a forgalomterelésre kijelölt útvonalat.

A közlekedőknek érdemes még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről, lehetséges kerülőútvonalakról a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), a www.utinform.hu weboldalon, vagy Tiszaföldvár Város Önkormányzatának lakossági tájékoztatójából, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS