Tovább folytatódnak a javítási munkák az M0-s autóúton

A Magyar Közút megbízásából jövő héten folytatódnak javítási munkák az M0-s autóúton. A korlátozásokkal járó munkák miatt időszakos torlódások alakulhatnak ki, ezért a szakemberek arra kérik a közlekedőket, hogy még utazásuk előtt tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről ezekről a szakaszokról is a www.utinform.hu oldalon.

Az M0-s autóúton az M3-as csomópontjában dilatációs szerkezet építési munkálatok miatt 2023. december 4-én, hétfőn a Megyeri híd felé vezető oldali főpálya forgalma egy sávra szűkül a beavatkozás idejére. A korlátozás nem érinti az autóútra történő fel- és onnan történő lehajtást, továbbá a gyűjtő-elosztó pálya is igénybevehető a torlódások enyhítésére.

A korlátozásokra előjelző táblák hívják fel majd fel a figyelmet és időszakos sebességkorlátozásokat is bevezetnek majd a munkaterületek térségében a szakemberek. A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS