Sávelhúzásos terelés lép életbe az M31-es autópályán Gödöllő térségben

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2024. április 30-án, keddtől sávelhúzásos forgalomkorlátozást léptet életbe az M31-es autópályán az M3-as autópálya irányából az M0-s autóút felé Gödöllő térségében. Ezen a napon a terelés kiépítésének idejére, a reggeli csúcsidőszakot követően 9 és 12 óra között egy, majd a terelés kiépítését követően már két sávon haladhat a forgalom.

A közútkezelő az M31-es autópálya érintett szakaszán a betontábla elemek cseréjét készíti elő a sávelhúzás bevezetésével. Keddtől első körben forgalombiztonsági okok miatt lép életbe a korlátozás, ezzel együtt a szükséges előkészítési folyamatok is elindultak a beruházáshoz, így később az elemek cseréjét is elvégzik majd a szakemberek.

Addig is a sávelhúzásra előjelző és változtatható jelzésképű táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét. A térségben emellett 60 kilométer/órás sebességkorlátozás is érvényben lesz.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A javítási munkák elvégzéséig a Magyar Közút a közlekedők türelmét és megértését kéri.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS