Javítási munkálatok miatt forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóút soroksári Duna-hídján

Dilatáció javítási munkálatok miatt forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóúton 2024. június 18-20. között a Soroksári hídon. A munkavégzésre és korlátozásokra a szakemberek előjelző- és változtatható jelzésképű táblákon is felhívják a közlekedők figyelmét.

Június 18-19-20-án, azaz kedden, szerdán és csütörtökön az M0-ás autóúton az M1-es autópálya felől az M5-ös autópálya irányába az 20-as kilométerszelvény környezetében, a Soroksári hídon zajlanak majd dilatáció javítási munkálatok. A szakemberek 18-án kedden este 20 órától szerdán 13 óráig, majd csütörtökön 9 és 15 óra között végeznek javításokat. A munkálatok ideje alatt sávelhúzással két sávon haladhat a forgalom, emiatt időszakos torlódások alakulhatnak ki, így az autósok majd hosszabb menetidővel számolhatnak ezen a szakaszon.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS