Javítási munkák miatt forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóút Soroksári Duna-hídján

Garanciális burkolatjavítás, illetve dilatáció javítási munkálatok miatt 2024. április 8-tól, hétfőtől sávzárásra számíthatnak a közlekedők az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán a Deák Ferenc Soroksári Duna-hídon. A várhatóan 2 hétig zajló munkálatokra előjelző és változtatható jelzésképű táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét.

Április 8-tól, azaz hétfő reggeltől az M0-s autóúton a Deák Ferenc Soroksári Duna-hídon az M4-es autópálya irányából az M1-es autópálya irányába dolgoznak majd a szakemberek. A munkálatok idején két sávon haladhat majd a forgalom, 60 km/órás sebességkorlátozás mellett.

A reggeli és délutáni csúcsidőkben megnövekedett menetidőre számíthatnak a közlekedők. Emiatt érdemes még indulás előtt tájékozódnia az autósoknak a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS