Forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóút több szakaszán Tétény és Törökbálint térségében

Az M0-s autóúton a 14-es kilométer szelvényben, vagyis Tétény térségben 2024. május 8-án és 9-én este 19 és reggel 7 óra között sávzárás lesz érvényben. Ezen időszak alatt a gyorsforgalmi út felett található portálokon dolgoznak majd a szakemberek. Továbbá május 9-én reggel 8 órától délután 15 óráig a 2-es és 3-as kilométerszelvény környezetében, Törökbálint térségében javítják a burkolatot.

Május 8-9-én, szerdán és csütörtökön este az M0-s autóúton az M1-es autópálya irányából az M5-ös autópálya irányába a 14-es kilométer szelvényben két sávot lezárnak a szakemberek este 19 órától másnap reggel 7 óráig Tétény térségében a pálya felett található portálokon zajló munkák miatt, ezalatt és két sávon haladhat a forgalom.

Május 9-én, csütörtökön burkolatjavítás miatt az M0-s autóúton a 2-3 kilométer szelvények környezetében az M1-es autópálya irányából az M5-ös autópálya irányába reggel 8 órától 15 óráig dolgoznak a szakemberek Törökbálint térségében, ezalatt egy sávon haladhat a forgalom.

A munkavégzésekre és korlátozásokra a szakemberek előjelző táblákon és változtatható jelzésképű digitális táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét. A munkaterületek térségében 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben. A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS