Forgalomkorlátozások lépnek életbe Bodrogkeresztúron a Csodarabbi halálozásának évfordulójára szervezett vallási megemlékezés kapcsán

A korábbi évekhez hasonlóan 2024-ben is megrendezik a Csodarabbi halálozásának évfordulójára szervezett vallási megemlékezést a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Bodrogkeresztúr községben. A rendezvényhez kapcsolódóan rendőrségi biztosítás mellett az átmenő forgalmat kizárják a Kossuth Lajos utcán található vasúti átjáró és a Tarcali út csatlakozása közötti szakaszon. A lezárás 2024. május 9-én, csütörtök 8 órától egészen május 13-a, hétfő reggel 8 óráig lesz érvényben. A korlátozás alatt a Bodrogkeresztúr-Tokaj összekötő út Bodrogkeresztúr belterületi szakaszán a célforgalomban közlekedők, a menetrendszerinti autóbuszok és a közfeladatot ellátó járművek haladhatnak csak át.

Az átmenő forgalom számára ajánlott terelőút Bodrogkeresztúron belül a Tarcali út lesz. A rendezvény látogatói számára a rendőrség irányítása mellett, a szervezők által kijelölt területeken lehetséges a parkolás.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz és a rendezvényhez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS