Ezekre a munkálatokra számíthatnak a közlekedők a következő két hétben az M0-s autóút szigetszentmiklósi szakaszán

Az M0-s autóút Szigetszentmiklósi szakaszán a következő két hétben is folyamatosan végeznek üzemeltetési-fenntartási és karbantartási munkákat a szakemberek. Lesznek olyan munkafolyamatok, amelyeket az éjszakai órákban végeznek majd, de így is időszakosan torlódásokra számíthatnak majd a közlekedők egyes beavatkozásoknál, ezért érdemes lesz még indulás előtt tájékozódniuk az aktuális korlátozásokról és forgalmi helyzetről a gyorsforgalmi útra vonatkozóan.

Az M0-s Soroksári hídon 2024. július 1-4. között garanciális burkolatjavítást végez a korábbi kivitelező. Hétfőn az M1-es autópálya felől az M5-ös irányában a külső sávot zárják le, emiatt két sávon haladhat majd a forgalom. Ezt követően este 20 órától sávelhúzásos terelést építenek ki, így július 3-ig két sávot zárnak majd le, így a külső- és leállósávot használhatják az autósok. Július 4-én ugyanúgy a külső sávot zárják le ezen a szakaszon, így majd két belső sávon közlekedhetnek a sofőrök az esti órákig. Néhány nap szünetet követően 2024. július 7-én, vasárnap reggel 6 órától az esti órákig mozgó terelés mellett zajlanak garanciális javítási munkák a Hárosi hídon, emiatt a forgalom majd a külső- illetve a gyűjtő-elosztó sávokon haladhat. Ezt követően még 2024. július 14-én, szintén vasárnap, a tervek szerint reggel 8-tól a délutáni órákig szintén mozgó terelés mellett végeznek garanciális javításokat az M0-s autóút ugyanezen oldalán a 13-as kilométerszelvénynél, itt viszont majd csak a külső sávot használhatják a sofőrök.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS