Éjszakai forgalomzárás lesz az M0-s autóút több szakaszán Nagytétény és Diósd térségében

2024. április 3-án és 4-én, azaz szerdán és csütörtök este 20 és reggel 5 óra között sávzárás lesz érvényben az M0-s autóúton a 8-as és a 14-es kilométer szelvények, vagyis Nagytétény és Diósd között. Ezen időszak alatt a gyorsforgalmi út felett található portálokon dolgoznak a szakemberek.

Április 3-án, szerdán az M0-s autóúton az M5-ös autópálya irányából az M1-es autópálya irányába a 14-es kilométer szelvényben este 20 órától másnap reggel 5 óráig dolgoznak a szakemberek Nagytétény térségében, ezalatt két sávon haladhat a forgalom.
Április 4-én, csütörtökön az M0-s autóúton az M5-ös autópálya irányából az M1-es autópálya irányába a 8-as kilométer szelvényben, este 20 órától másnap reggel 5 óráig dolgoznak a szakemberek Diósd térségében, ezalatt egy sávon haladhat a forgalom. Szintén csütörtökön az M0-s autóút másik oldalán az M1-es autópálya irányából az M5-ös autópálya irányába tartó oldalon a 8-as kilométer szelvényekben dolgoznak majd a szakemberek, akkor is este 20 és reggel 5 óra között. A munkálatok ideje alatt itt is egy sávon haladhat a forgalom.

A munkavégzésekre és korlátozásokra a szakemberek előjelző táblákon és változtatható jelzésképű digitális táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét. A munkaterületek térségében 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben. A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS