Burkolatjel festés miatt forgalomkorlátozás lesz az M1-M7-es autópálya közös szakaszán Budaörs térsgében, valamint az M0-s autóúton Törökbálint-Érd térségében

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. burkolatjel festést végez 2024. április 16-17-én, azaz jövő héten kedden és szerdán reggel 9 órától délután 15 óráig, ezért sávzárás lesz érvényben az M1-M7-es autópálya közös szakaszán, valamint az M0-s autóúton a 4-es kilométer szelvényben. A közlekedők a munkálatok ideje alatt emiatt hosszabb menetidővel számolhatnak.

Április 16-án, kedden az M1-M7-es autópálya közös szakaszán Budapest irányából Győr irányába a 11-es kilométer szelvényben, a reggeli és délutáni csúcsok között, vagyis 9-15 óra között dolgoznak majd a szakemberek Budaörs térségében, ezalatt egy sávon haladhat a forgalom. Április 17-én, tehát szerdán az M0-s autóúton az M5-ös autópálya irányából az M1-es autópálya irányába a 4-es kilométer szelvényben szintén 9-15 óra között dolgoznak a szakemberek Törökbálint és Érd térségében, ezalatt itt is egy sávon haladhat majd a forgalom.

A munkavégzésekre és korlátozásokra a szakemberek előjelző és változtatható jelzésképű táblákon is felhívják majd a közlekedők figyelmét. Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS