Burkolatjavítási munkálatok miatt forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóút több szakaszán a következő napokban

Hézagkiöntési munkálatok miatt forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóút több szakaszán a következő napokban. A közlekedők március 23-án és 24-én, szombaton és vasárnap Pécel-Maglód, valamint Gyál-Vecsés térségében, március 26-án és 27-én, kedden és szerdán Gyál térségben számíthatnak sávzárásra, 80 kilométer/órás sebességkorlátozásra, emiatt csúcsidőben jelentős menetidő növekedésre. A munkavégzésre és korlátozásokra a szakemberek előjelző táblákon és változtatható jelzésképű táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét.

Március 23-24-én, szombaton és vasárnap az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán Pécel-Maglód térségében az 50-49-es kilométerszelvényben zajlanak a hézagkiöntési munkálatok 7 és 17 óra között. A munkálatok ideje alatt egy sávon haladhat a forgalom.

Március 23-án, szombaton Gyál-Vecsés térségében az M0 autóút M3-as autópálya irányába vezető oldalán a 34-36-os kilométerszelvényben, március 24-én, vasárnap ugyanezen szakasz másik oldalán, az M1 autópálya irányában zajlik majd munkavégzés. Emiatt 7 és 17 óra között a forgalom egy sávon haladhat, csomópont lezárással nem járnak a munkálatok.

Március 26-án, kedden Gyál térségében az M0 autóút M1-es autópálya irányába vezető oldalán a 32-33-as kilométerszelvények között, március 27-én, szerdán az autóút másik, M3 autópálya irányába tartó oldalán a 29-32-es kilométerszelvényben dolgoznak majd a szakemberek. 9 és 15 óra között a forgalom egy sávon haladhat, csomópont lezárással itt sem jár a munkavégzés.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS