Burkolatjavítási munkák lesznek hétvégén az M0-s autóúton Törökbálint térségében

Hézagkiöntési munkálatok miatt forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóúton 2024. május 11-12-én – azaz szombaton és vasárnap – Törökbálint térségében. A munkavégzésre és korlátozásokra a szakemberek előjelző és változtatható jelzésképű táblákon is felhívják a közlekedők figyelmét.

Május 11-12-én, szombaton és vasárnap az M0-ás autóúton az M5-ös autópálya felől az M1-es autópálya irányába az 5-ös és a 2-es kilométerszelvények között, Törökbálint térségében zajlanak majd hézagkiöntési munkálatok reggel 8 és délután 17 óra között. A munkálatok ideje alatt egy sávon haladhat a forgalom, emiatt időszakos torlódások alakulhatnak ki, így az autósok majd hosszabb menetidővel számolhatnak ezen a szakaszon.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS