Burkolatjavítási munkák indulnak több békési mellékúton

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. saját beruházásában átfogóbb üzemeltetési és fenntartásai, valamint burkolatjavítási munkák kezdődnek 2024. május 3-tól több Békés vármegyei mellékúton Sarkad térségében. A május 31-ig tartó munkálatok sebességkorlátozások és jelzőőrös forgalomirányítások mellett zajlanak majd.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. békéscsabai és sarkadi mérnökségének területén is burkolatjavítási munkák kezdődnek 2024. május 3-án. Ennek keretein belül első körben a Békéscsaba és Doboz, a Doboz és Sarkad, valamint a Sarkad és Sarkadkeresztúr közötti mellékutak több szakaszán is marási munkák indulnak el egészen május 8-ig, ezt követően gondoskodnak majd a szakemberek a kimart szakaszok aszfaltozásáról. A befejezési munkák során továbbá elvégzik a padkarendezési, burkolatjel festési feladatokat és a forgalomtechnikai jelzések karbantartását is a Magyar Közút munkatársai.

A beavatkozások térségében forgalom- és sebességkorlátozás lesz érvényben, emellett jelzőőrös forgalomirányításra is számíthatnak majd a közlekedők. Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A javítási munkák elvégzéséig a Magyar Közút a közlekedők türelmét és megértését kéri.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS