Burkolatfelújítási munkálatok miatt korlátozások lesznek az M0-s autóút törökbálinti csomópontjában

Burkolatfelújítási munkálatok miatt 2023. október 16-án, hétfőn a hajnali óráktól várhatóan október 20-a, péntekig az M0-s autóút 2-es kilométerszelvényében lévő törökbálinti csomópontjában az M1-es autópálya irányába vezető oldal fel- és lehajtó ágain teljes útzárat vezetnek be a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei. A korlátozás ideje alatt Törökbálint felől nem lehet felhajtani az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalára, valamint az M0-s autóútról nem lehet lehajtani Törökbálint felé majd a csomópontban.

A zárás ideje alatt az M0-s autóúton az M7-es autópálya irányából közlekedők az érintett csomópontban az M0-M1 csomóponton keresztül tudnak lehajtani. A Törökbálint felől érkezőknek érdemes az M1-es autópályára közvetlenül felhajtani az M1-es autópálya törökbálinti csomópontján keresztül.

Ezen túl érvényben marad várhatóan október 16-ig a már bevezetett teljes útzár az M7-es autópálya Balaton irányába vezető oldal melletti gyűjtő-elosztó, valamint az M0-s autóút Nyíregyháza irányába vezető oldal melletti gyűjtő-elosztó pályán.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS