Újabb csomóponti ág zárásával folytatódnak a burkolatfelújítási munkálatok az M0-M7 csomópontban

Burkolatfelújítási munkálatok miatt újabb csomóponti ágat zárnak le 2023. október 9-16. között az M0-M7 csomópontban, ezért az M0-s autóúton az M1-es irányából közlekedők átmenetileg nem hajthatnak fel közvetlenül az M7-es autópályára Budapest irányába, csak az M0-s autóút diósdi csomópontján keresztül.

2023. október 9-e, hétfőtől várhatóan egy hétig az M0-s autóút Nyíregyháza irányába vezető oldal melletti gyűjtő-elosztó pályán teljes útzárat vezetnek be a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei. A zárás ideje alatt az M0-s autóúton az M1-es autópálya irányából az M7-es autópályára Budapest felé nem lehet majd felhajtani, azonban a felhajtás a Balaton felé ezzel egyidejűleg biztosított lesz. A zárás ideje alatt az M0-s autóúton az M1 autópálya irányából közlekedők az M7-es autópályára Budapest felé az M0-s autóút diósdi csomópontján keresztül tudnak majd felhajtani.

Ezen túl érvényben marad a 2023. október 5-én bevezetett teljes útzár is az M7-es autópálya Balaton irányába vezető oldal melletti gyűjtő-elosztó pályáján. Ennek következtében az M7-es autópályán Budapest irányából az M0-s autóútra mindkét irányba, továbbá a 8103-as jelű út Érd észak irányába sem lehet majd felhajtani, várhatóan október 16-ig. A zárás ideje alatt Budapest felől az M0-s autópályára az M1-es autópályán keresztül javasolt felhajtani.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS