Zöld Expo 2023 pályázati lehetőség

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Körforgásos Gazdaság Elemző Központja Zöldinnovációs és Energiahatékonysági Expót szervez, ahol szeretnék felvonultatni azokat a hazai ötleteket, termékeket, szolgáltatásokat, eljárásokat, stratégiákat, modelleket, amelyek a klímacélok magyarországi megvalósítását és egyúttal a hazai gazdaság versenyképességét, zöldgazdasági átállását leginkább támogatják.

A rendezvény célja, hogy bemutassa a zöld átállás és a fenntarthatóság érdekében végzett hazai tevékenységeket, újításokat, ötleteket, megoldásokat vagy már kész termékeket is.

Az expo keretében pályázat indul fenntartható közlekedés témában: a szervezők egy oldalas posztert várnak. A pályaművek formai megkötések nélkül készíthetőek, melyeket 2023. június 25-ig lehet benyújtani pdf formátumban a zoldexpo@uni-mate.hu e-mail címen. A pályázat feltétele, hogy a www.e-expo2023.hu honlapon elérhető egységes pályázati űrlapot is ki kell tölteni a jelentkezőknek. A pályázathoz a különdíjat társaságunk ajánlotta fel.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS