Burkolatjavítási munkák miatt forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóúton és az M31-es autópályán

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában a beton burkolat cseréjét végzik a szakemberek az M0-s autóúton Rákoscsaba térségében és az M31-es autópálya két szakaszán 2022. október 17-e, hétfőtől, várhatóan egy hónapig. A burkolatjavítási munkák ideje alatt forgalomkorlátozásra számíthatnak a közlekedők.

Október 17-e, hétfőtől az M31-es autópálya Gödöllő irányába a 3-as kilométerszelvény környezetében egy forgalmi sávra, míg az M0-s autóút irányába a 7-es kilométerszelvény térségében a meglévő három sáv helyett két sávra szűkül. Október 18-a, keddtől az M0-s autóúton az M3-as autópálya irányába a 31-es főúti csomópontot követően a kapaszkodó sávot lerövidítik a szakemberek, továbbá a munkavégzés környezetében sávelhúzásra kell számítani. Ezen felül az ideiglenes forgalmi rend kialakítása során további időszaki korlátozásokra kell számítani, az M31-es autópályát érintően október 17-én, hétfőn, az M0-s autóutat érintően október 18-án, kedden napközben.

A burkolatjavítás ideje alatt lesznek olyan időszakok, amikor a közlekedők tényleges munkavégzést nem fognak látni az érintett szakaszon, azonban a technológiából adódóan a beton szilárdulási ideje miatt az érintett forgalmi sávokat még nem fogják tudni megnyitni a szakemberek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba és a megváltozott forgalmi rendre tekintettek különös óvatossággal közlekedjenek. A karbantartási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS