Rézsű helyreállítási munkák miatt forgalomkorlátozás lesz az M0-ás autóút és a 6-os főút csomópontjában

A korábbi, rövid idő alatt lehullott nagy mennyiségű csapadék miatt keletkezett rézsű eróziós károkat állítják helyre a szakemberek az M0-ás autóút és a 6-os főút csomópontjában, a Csepel felől érkező forgalom lehajtó ágán, 2021. november 2-10. között. A munkálatok idejére a lehajtó ágat lezárják, ezért terelőúton lehet majd közlekedni.

A lezárás ideje alatt a személygépkocsik a Párhuzamos utca-Barackos út-Angeli utcákon keresztül visszafordulva, míg a tehergépkocsik az M0-ás autóút – M6-os autópálya útvonalon, az autópálya 18-as kilométerszelvényében lévő Érd észak csomópontban visszafordulva érhetik el a csomópontot. A Hárosi híd kerékpárútját nem zárják le, de a budai oldali lehajtón szintén munkavégzésre kell számítani, ezért minden kerékpárostól fokozott figyelmet kérnek a szakemberek.

A javítási munkák idején torlódással, hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A munkálatok idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik a szakemberek.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS