Karbantartási munkák miatt forgalomkorlátozás lesz az M3-as autópálya több szakaszán

Terelőelem javítást és sövényvágást végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az M3-as autópályán szeptember 21-24. között, keddtől péntekig. Kedden a Budapest felé vezető oldalon Gödöllő térségében a javításhoz szükséges sávelhúzás kiépítését végzik, keddtől péntekig a Vásárosnamény felé vezető oldalon a 47-es és 69-es kilométerszelvények között várható forgalomkorlátozással járó munkavégzés.

A munkavégzések ideje alatt, 8 és 16 óra között a forgalom az érintett szakaszokon egy sávra szűkül, továbbá 80 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek a szakemberek. A terelőelem javítási munkálatokhoz szükséges sávelhúzás várhatóan október 4-ig fog tartani, ebben az időszakban Budapest irányába két sávon fog haladni a forgalom.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. A karbantartási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS