Burkolatjel festési munkákat végeztet Gödöllőn a Magyar Közút

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megbízásából 2021. augusztus 23-tól kezdődően forgalomtechnikai beavatkozásokat végeznek a szakemberek Gödöllőn, a Ganz Ábrahám és a Táncsics Mihály út között. A szakaszon burkolatjel eltávolítási és festési munkák zajlanak majd, melyet követően az érintett szakaszon a forgalmi rend is módosul. A 3-as főút érintett szakaszán a főút megelőző és követő szakaszához illeszkedve a jelenlegi 2+1 sáv helyett irányonként egy sáv, továbbá a csomópontok környezetében a kanyarodó mozgásokat elősegítendő kanyarodó sávok kerülnek kialakításra.

A kivitelezési munkák során – melyet a szakemberek igyekeznek az iskolakezdési időszakra befejezni – a szakaszon ideiglenes forgalomkorlátozás mellett a forgalom irányonként egy sávon haladhat, azonban a forgalmi sávok nyomvonala a beavatkozási munkák során többször is módosulni fog.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a megváltozott forgalmi rendre tekintettel fokozott figyelemmel vezessenek az érintett útszakaszon. A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A munkálatok idejére a szakemberek a közlekedők türelmét és megértését kérik.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS