Ha nehezen indul a heted, nézd meg a Magyar Közút TikTok oldalát

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az elmúlt téli időszak aktív hóeltakarítási és síkosságmentesítési, valamint az utóbbi hetek lokális javítási munkái mellett felpörgette a TikTok oldalát is. Aki szeretne egy kis színt és humort vinni a szürke hétköznapjaiba annak érdemes a közútkezelőt követni ezen a platformon is.

A legfrissebb közösségi média oldalát 2020 tavaszán indította el a társaság a TikTok-on, melyen igazából idén február elejétől pörgette fel aktivitását: www.tiktok.com/@magyarkozut.

Fiataloknak, idősebbeknek egyaránt érdemes követnie – ha még nem tette meg – a Magyar Közút TikTok oldalát, ha humoros és kreatív rövid videókon keresztül szeretne jobban belesni a közútkezelő tevékenységébe.

A Magyar Közút kiemelt célja, hogy valamennyi közösségi média platformján, minden korosztály számára betekintést engedjen a sokrétű közútkezelői munka minél több részletébe és a lehető legtöbb fronton tudja üzeneteit eljuttatni az úthasználókhoz.

A társaság egyébként közel 8 éve, 2013-ban indította el hivatalos, mára több mint 27 ezres Facebook oldalát (www.facebook.com/magyarkozut), ezt követte 2017-ben a mostanra az egyik legtöbb, 24 ezer követővel rendelkező állami, nagyvállalati Instagram oldalának a létrehozása (www.instagram.com/magyarkozut), 2018-tól a hivatalos Youtube csatornája is elérhető (www.youtube.com/magyarkozuthivatalos), amely jelenleg több mint 4,1 millió összmegtekintésnél jár.

A TikTok a legújabb olyan plaform, amelyet igyekeznek bevenni, kifejezetten ide szánt tartalmak publikálásával.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS