Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz az 57-es főúton Pécs-Nagyárpád környezetében

Az 57-es főút Pécs melletti szakaszán, Pécs-Nagyárpád környezetében burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A munkálatok ideje alatt várhatóan 2020. június 17. és június 19. között, szerdától péntekig forgalomkorlátozásra kell számítania a közlekedőknek. A meteorológiai előrejelzés szerinti csapadék mennyiségétől függően a munkálatok tovább is tarthatnak.

Június 17-én, szerdán a szakemberek burkolatmarási munkákat végeznek, ezalatt a két irányú forgalmat jelzőőrös forgalomirányítással biztosítják. Június 18-án és 19-én a gépi aszfaltozási munkák során a főút Postavölgyi út csomópontja és a kozármislenyi körforgalom közötti szakaszán a forgalom csak egy irányban, Pécstől Kozármisleny felé lesz biztosított. Kozármisleny felől Pécs irányába a körforgalomtól elterelik a forgalmat az 57-es főútról. A munkaterület környezetében táblák és forgalomirányítók segítik a közlekedést.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a munkaterület környezetében fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával közlekedjenek. A javítási munkák idején az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódni a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS