Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz az 57-es főúton Pécs-Nagyárpád környezetében

Az 57-es főút Pécs melletti szakaszán, Pécs-Nagyárpád környezetében burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A munkálatok ideje alatt várhatóan 2020. június 17. és június 19. között, szerdától péntekig forgalomkorlátozásra kell számítania a közlekedőknek. A meteorológiai előrejelzés szerinti csapadék mennyiségétől függően a munkálatok tovább is tarthatnak.

Június 17-én, szerdán a szakemberek burkolatmarási munkákat végeznek, ezalatt a két irányú forgalmat jelzőőrös forgalomirányítással biztosítják. Június 18-án és 19-én a gépi aszfaltozási munkák során a főút Postavölgyi út csomópontja és a kozármislenyi körforgalom közötti szakaszán a forgalom csak egy irányban, Pécstől Kozármisleny felé lesz biztosított. Kozármisleny felől Pécs irányába a körforgalomtól elterelik a forgalmat az 57-es főútról. A munkaterület környezetében táblák és forgalomirányítók segítik a közlekedést.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a munkaterület környezetében fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával közlekedjenek. A javítási munkák idején az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódni a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS