Burkolatfelújítás miatt teljes útzár lesz Kisgyőr és Mocsolyástelep között

A Magyar Közút Nonprofit Zrt, beruházásában zajlanak a Kisgyőr bekötőút 2,6 kilométeres felújításának aszfaltozási munkálatai. A felújítás az utolsó szakaszához érkezett, ebben a fázisban, a kopóréteg leterítésének idejére a kivitelezőnek teljes útzárat szükséges bevezetnie 2020. május 19-én, kedden 7 és 18 óra között.

A 25117-es jelű Kisgyőr bekötőút 7+095-ös és 9+772-es kilométerszelvények közötti szakaszának felújítása során, a teljes útzár ideje alatt Kisgyőr és Mocsolyástelep között az utasokat kisbusszal szállítják majd át az érintett szakaszon. Mocsolyástelepet személyautóval Borsodgeszt felől, egy mezőgazdasági úton keresztül lehet megközelíteni, melyet a kivitelező ideiglenesen alkalmassá tesz a személyautóval történő közlekedésre.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS