Burkolatfelújítás miatt teljes útzár lesz Kisgyőr és Mocsolyástelep között

A Magyar Közút Nonprofit Zrt, beruházásában zajlanak a Kisgyőr bekötőút 2,6 kilométeres felújításának aszfaltozási munkálatai. A felújítás az utolsó szakaszához érkezett, ebben a fázisban, a kopóréteg leterítésének idejére a kivitelezőnek teljes útzárat szükséges bevezetnie 2020. május 19-én, kedden 7 és 18 óra között.

A 25117-es jelű Kisgyőr bekötőút 7+095-ös és 9+772-es kilométerszelvények közötti szakaszának felújítása során, a teljes útzár ideje alatt Kisgyőr és Mocsolyástelep között az utasokat kisbusszal szállítják majd át az érintett szakaszon. Mocsolyástelepet személyautóval Borsodgeszt felől, egy mezőgazdasági úton keresztül lehet megközelíteni, melyet a kivitelező ideiglenesen alkalmassá tesz a személyautóval történő közlekedésre.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS