Burkolatjavítási munkák miatt teljes útzár lesz a baskói elágazás és Erdőbénye között

Burkolatjavítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 3705-ös jelű Abaújkér-Szegilong összekötő úton a baskói elágazás és Erdőbénye között, 2020. május 13-15. között, vagyis szerdától péntekig. A kivitelezés a 37116-os jelű baskói bekötőút csomópontjától kezdődően Erdőbényéig három szakaszt érintően zajlik majd. A munkálatok idejére, várhatóan minden nap reggel 8 óra és 17 óra 30 perc között teljes útzárat vezetnek be a szakemberek, így az érintett útszakaszon gépjárművel nem lehet majd közlekedni.

A 3705-ös jelű út érintett szakaszán részleges kopóréteg cserét végeznek a szakemberek teljes szélességben, melyhez teljes útzár bevezetése szükséges. Aki a 37-es főút irányából közelítené meg Baskó, Abaújkér vagy Abaújszántó településeket, az csak Erdőbényéig tud majd eljutni. Sima és Baskó megközelítése csak Abaújkér irányából lehetséges a munkálatok ideje alatt. A 3705-ös jelű úton, a 37-es és a 39-es főút felől is jelzőtáblák tájékoztatják és segítik majd a közlekedőket.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS