Burkolatjavítási munkák miatt teljes útzár lesz a baskói elágazás és Erdőbénye között

Burkolatjavítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 3705-ös jelű Abaújkér-Szegilong összekötő úton a baskói elágazás és Erdőbénye között, 2020. május 13-15. között, vagyis szerdától péntekig. A kivitelezés a 37116-os jelű baskói bekötőút csomópontjától kezdődően Erdőbényéig három szakaszt érintően zajlik majd. A munkálatok idejére, várhatóan minden nap reggel 8 óra és 17 óra 30 perc között teljes útzárat vezetnek be a szakemberek, így az érintett útszakaszon gépjárművel nem lehet majd közlekedni.

A 3705-ös jelű út érintett szakaszán részleges kopóréteg cserét végeznek a szakemberek teljes szélességben, melyhez teljes útzár bevezetése szükséges. Aki a 37-es főút irányából közelítené meg Baskó, Abaújkér vagy Abaújszántó településeket, az csak Erdőbényéig tud majd eljutni. Sima és Baskó megközelítése csak Abaújkér irányából lehetséges a munkálatok ideje alatt. A 3705-ös jelű úton, a 37-es és a 39-es főút felől is jelzőtáblák tájékoztatják és segítik majd a közlekedőket.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS