Hídjavítási munkák miatt teljes útzár lesz a Borsodnádasd és Járándháza, valamint az Arló és Ózd közötti kerékpárúton

2020. május 7-én 8 órától hídjavítási munkákat végeztet a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a Borsodnádasd és Járdánháza, valamint az Arló és Ózd közötti kerékpárutakon lévő Hódos-patak hidakon. A munkálatok idejére, várhatóan 1 hónapig teljes útzárat vezetnek be a szakemberek az érintett szakaszon, ahol kerékpárral és gyalog sem lehet majd közlekedni. Kerülni a 25-ös főút felé lesz lehetséges.

A 95752-es jelű kerékpárút érintett szakaszain két, a Hódos-patakot keresztező híd felújítását végzik a szakemberek. A munkálatok idejére a hidakon és a hozzájuk vezető utakon teljes útzár bevezetése szükséges. A korábban a bányászatot és a kohászatot kiszolgáló ipari kisvasút nyomvonala jelenleg kerékpárúti szerepet tölt be, a rajta lévő hidak leromlott, korláthiányos állapota indokolja a felújítási munkákat.

A munkálatok ideje alatt a közlekedők türelmét és megértését kéri a beruházó Magyar Közút Nonprofit Zrt. A kerékpárosoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS