Burkolatjavítási munkák miattt teljes útzár lesz Középhuta és Újhuta között

Burkolatjavítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 37135-ös jelű háromhutai bekötőút Középhuta és Újhuta települések közötti szakaszán, 2020. április 24-én, pénteken. A munkálatok idejére, várhatóan 8 és 16 óra között teljes útzárat vezetnek be a szakemberek, így az érintett útszakaszon gépjárművel nem lehet majd közlekedni.

A 37135-ös jelű út érintett szakaszán is kopóréteg cserét végeznek a szakemberek teljes szélességben, melyhez teljes útzár bevezetése szükséges. Mivel nincs alternatív útvonal, így aki Óhuta irányából szeretné megközelíteni Újhutát, az csak Középhuta település végéig tud majd eljutni.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS