Burkolatjavítási munkák miatt teljes útzár lesz Óhután

Burkolatjavítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 3716-os jelű Vilmány-Vámosújfalu összekötő út Óhuta belterületi szakaszán, 2020. április 23-án, csütörtökön. A kivitelezés a 37135-ös jelű háromhutai bekötőút csomópontjától kezdődően mintegy ötszáz méteres szakaszt érint. A munkálatok idejére, várhatóan 8 és 16 óra között teljes útzárat vezetnek be a szakemberek, így az érintett útszakaszon gépjárművel nem lehet majd közlekedni.

A 3716-os jelű út érintett szakaszán kopóréteg cserét végeznek a szakemberek teljes szélességben, melyhez teljes útzár bevezetése szükséges, mivel a településen belül nincs alternatív útvonal. Aki Erdőhorváti irányából közelítené meg Óhuta települést, az csak a háromhutai bekötőig tud majd eljutni. A 3716-os jelű úton Regéc és Erdőhorváti település határainál a munkálatok ideje alatt jelzőőrök tájékoztatják és segítik majd a közlekedőket.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS