Burkolatjavítási munkák miatt teljes útzár lesz Óhután

Burkolatjavítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 3716-os jelű Vilmány-Vámosújfalu összekötő út Óhuta belterületi szakaszán, 2020. április 23-án, csütörtökön. A kivitelezés a 37135-ös jelű háromhutai bekötőút csomópontjától kezdődően mintegy ötszáz méteres szakaszt érint. A munkálatok idejére, várhatóan 8 és 16 óra között teljes útzárat vezetnek be a szakemberek, így az érintett útszakaszon gépjárművel nem lehet majd közlekedni.

A 3716-os jelű út érintett szakaszán kopóréteg cserét végeznek a szakemberek teljes szélességben, melyhez teljes útzár bevezetése szükséges, mivel a településen belül nincs alternatív útvonal. Aki Erdőhorváti irányából közelítené meg Óhuta települést, az csak a háromhutai bekötőig tud majd eljutni. A 3716-os jelű úton Regéc és Erdőhorváti település határainál a munkálatok ideje alatt jelzőőrök tájékoztatják és segítik majd a közlekedőket.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS