Hídjavítási munkák miatt teljes útzár lesz Szegilong és Olaszliszka között

2020. április 20-án 8 órától hídjavítási munkákat végeztet a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 3801-es jelű út 7-es kilométerszelvényéhez közeli kőhídon Szegilong és Olaszliszka között. A munkálatok idejére, várhatóan 2 hónapig teljes útzárat vezetnek be a szakemberek, így az érintett útszakaszon gépjárművel nem lehet majd közlekedni. Kerülni a 37-es főút felé lehetséges majd.

A 3801-es jelű út érintett szakaszán egy háromnyílású kőhíd helyreállítását végzik tervezetten a szakemberek, melynek újabb üteméhez teljes útzár bevezetése szükséges. A 3801-es jelű Bodrogkeresztúr-Sárospatak összekötő út 6-os és 10-es kilométerszelvényei között lesz érvényben a korlátozás, az arra közlekedők a 37-es főúton keresztül kerülhetnek majd. Az érintett útszakaszon a munkálatok ideje alatt jelzőtáblák tájékoztatják és segítik majd a közlekedőket.

A munkálatok ideje alatt a közlekedők türelmét és megértését kéri a beruházó Magyar Közút Nonprofit Zrt. Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS