Burkolatjavítási munkák miatt teljes útzár lesz Abaújszántón

Burkolatjavítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 3703-as jelű út Abaújszántó belterületi szakaszán 2020. április 9-én, csütörtökön. A kivitelezés a Dobszai utat érinti, az Abaújszántó települést jelző tábla és a 3704-es jelű Rákóczi utca körforgalmú csomópontja között. A munkálatok idejére, várhatóan 7:00 és 17:00 között teljes útzárat vezetnek be a szakemberek, így az érintett útszakaszon gépjárművel nem lehet majd közlekedni, kerülni Pere vagy Gibárt felé lehetséges.

A 3703-as jelű út érintett szakaszán kopóréteg cserét végeznek a szakemberek teljes szélességben, melyhez teljes útzár bevezetése szükséges. Mivel a településen belül nincs alternatív útvonal, így aki Felsődobsza irányából szeretné Abaújszántót megközelíteni, az csak a település tábláig tud eljutni. A 3703-as jelű úton Felsődobsza település határánál a munkálatok ideje alatt jelzőőrök tájékoztatják és segítik majd a közlekedőket.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS