Burkolatjavítási munkák miatt teljes útzár lesz Abaújszántón

Burkolatjavítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 3703-as jelű út Abaújszántó belterületi szakaszán 2020. április 9-én, csütörtökön. A kivitelezés a Dobszai utat érinti, az Abaújszántó települést jelző tábla és a 3704-es jelű Rákóczi utca körforgalmú csomópontja között. A munkálatok idejére, várhatóan 7:00 és 17:00 között teljes útzárat vezetnek be a szakemberek, így az érintett útszakaszon gépjárművel nem lehet majd közlekedni, kerülni Pere vagy Gibárt felé lehetséges.

A 3703-as jelű út érintett szakaszán kopóréteg cserét végeznek a szakemberek teljes szélességben, melyhez teljes útzár bevezetése szükséges. Mivel a településen belül nincs alternatív útvonal, így aki Felsődobsza irányából szeretné Abaújszántót megközelíteni, az csak a település tábláig tud eljutni. A 3703-as jelű úton Felsődobsza település határánál a munkálatok ideje alatt jelzőőrök tájékoztatják és segítik majd a közlekedőket.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS