Koronavírus kérdőív

Egy országos epidemiológiai előrejelzési rendszert fejleszt a Szegedi Tudományegyetem több hazai felsőoktatási intézmény és kutatócsoport bevonásával.

A modellezéshez a járvány kitörése előtti és utáni kapcsolati és utazási szokásokról gyűjtenek adatokat. A kutatást egy online kérdőív néhány percig tartó kitöltésével bárki segítheti, az Innovációs és Technológiai Minisztérium ezért erre kér mindenkit.

A Koronavírus kérdőív célja, hogy a kitöltők névtelen adatszolgáltatása alapján – a kapcsolattartási szokásokat felmérve – olyan adatbázis építését alapozza meg, amely hozzájárul az új koronavírus (COVID-19) terjedésének megértéséhez. A magyar kutatócsoportok az adatok ismeretében hatékonyabb megelőzési módokat fejleszthetnek a terjedés lassítása, megakadályozása érdekében.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium arra kér mindenkit, hogy a kérdőív mindössze pár percet igénylő, anonim kitöltésével mozdítsák előre a kutatást! A leghasznosabb segítséget az jelenti, ha a válaszadó lehetőség szerint megismétli, mostantól akár minden nap egyszer elvégzi a kitöltést.

A kérdőív a https://covid.sed.hu/questions https://covid.sed.hu/tabs/response linken érhető el.

Üdvözlettel,
SDA Informatika Zrt.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS