Burkolatjavítási munkák miatt teljes útzár lesz Lillafüred és Felsőhámor között

Burkolatjavítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 2505-ös jelű út Lillafüred és Felsőhámor közötti szakaszán, az alagutat is érintve 2020. március 16-án, hétfőn este. A munkálatok idejére, várhatóan 21 óra és 23:30 között teljes útzárat vezetnek be a szakemberek és forgalomirányító jelzőőr fogja segíteni a közlekedést.

A 2505-ös jelű út érintett szakaszán kopóréteg cserét végeznek a szakemberek teljes szélességben, ezért van szükség a teljes útzárra. A 2505-ös és 2519-es jelű utak hollóstetői és a 2505-ös jelű út alsóhámori útcsatlakozásánál a munkálatok ideje alatt jelzőőrök tájékoztatják és segítik majd a közlekedőket. Az MVK Zrt. március 16-án este 21 órától nem indít buszjáratot Lillafüred irányába, március 17-én reggeltől az érvényben lévő menetrend szerint közlekednek tovább a járatok.

A burkolatjavítást előkészítő marási munkálatok már 2020. március 9-én, hétfőn elkezdődnek. Ezen a héten a forgalom folyamatos és biztonságos levezetését a szakemberek félpályás zárással és kézi jelzőőrös forgalomirányítással biztosítják.

A munkálatok ideje alatt a közlekedők türelmét és megértését kéri a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS