Ideiglenesen nem lehet kerékpárral átkelni a Sió-hídon

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a szükséges javítási munkák elvégzéséig határozatlan ideig lezárja a siófoki, Tanácsház utcai Sió-híd kerékpársávját, így ideiglenesen a kerékpárról leszállva, gyalogosként kelhetnek át a közlekedők a hídon.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a jogszabályi előírások szerint valamennyi kezelésébe tartozó hídon meghatározott időszakonként részletes műszaki vizsgálatot végez. A 7-es főút siófoki szakaszán, a Tanácsház utcában lévő Sió-hídon végzett legutóbbi átfogó fővizsgálat alapján a szakemberek a kerékpárút hídon átvezetett szakaszának ideiglenes lezárása mellett döntöttek. A kerékpárút melletti gyalogjárda lezárására ugyanakkor nem lesz szükség. A további, részletes vizsgálatok elvégzéséig a kerékpárosok járművüket tolva, gyalogosként mehetnek át a hídon.

Valamennyi érintett mindent megtesz annak érdekében, hogy a szükséges beavatkozások után a lehető leghamarabb megszűnjön ez a korlátozás, melynek idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik a szakemberek.

További információk:

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
1024 Budapest, Fényes Elek utca 7-13.
E-mail: kommunikacio@kozut.hu
Weboldal: www.kozut.hu
Facebook: www.facebook.com/MagyarKozut
Instagram: https://www.instagram.com/magyarkozut

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS