Egy kamion műszaki mentése miatt lezárják az M0-s autóút M7-es autópályára kihajtó ágát

Egy hétfői baleset nyomán egy kamion műszaki mentése miatt közel egy órára lezárják szerda dél körül az M0-s autóút M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalára vezető csomóponti ágat. A közlekedők Törökbálinton keresztül juthatnak fel a határhoz vezető szakasza.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. egy kamion műszaki mentése miatt 2019. december 4-én, szerdán 8 órától lezárja az M0-s autóút M7-es autópályára, a Letenye felé vezető oldalra vezető csomóponti ág belső sávját. A korábban árokba borult kamion kézi kirakodása ekkor kezdődhet el, egyúttal párhuzamosan megkezdődik a kamion kiemelésének előkészülete is. Szerda dél környékén pedig várhatóan megkezdődhet a kamion kiemelése, melyhez teljes ágzár bevezetése szükséges, ami várhatóan egy órát vesz majd igénybe. A korlátozás idejére a 8102-es jelű út Törökbálintnál található, M7-es autópálya alatti szakaszára terelik a forgalmat a szakemberek. Ez azt jelenti, hogy az M0-s autóútról az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán kell továbbhaladni a közlekedőknek, majd a 14-es kijáratnál a törökbálinti Bajcsy-Zsilinszky útra kell kihajtaniuk, ott az M7-es autópálya alatt, Törökbálint irányába haladva visszatérhetnek a gyorsforgalmi út Letenye felé vezető szakaszára.

Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS