Két hétig szünetel a kerékpáros forgalom a Deák Ferenc hídon

Az M0 autóút déli szektor rekonstrukciója keretében a Deák Ferenc hídon kialakított ideiglenes áthaladási lehetőséget a betonozási munkák miatt 2019. augusztus 1-től 2019. augusztus 19-ig megszüntetik.

Az M0 autóút M1 autópálya felé vezető pályaoldal átépítése miatt a kerékpárosok ideiglenesen az M5 autópálya felé vezető pályaoldali híd kezelőjárdáján közlekedhetnek, mely egy kerítéssel lehatárolt területen keresztül, a munkaterületen átvezetve közelíthető meg a kerékpárútról.

Az érintett munkaterületen augusztus 1. és augusztus 19. között a betonozási munkák előkészítését és a terület betonozását végzi a kivitelező, mely nem teszi lehetővé a terület használatát. A beton terhelhetőségéig megszűnik a munkaterületen keresztüli M5 autópálya felé vezető pályaoldali híd kezelőjárdájának megközelítési lehetősége. Az új betonburkolat néhány hetes száradás, szilárdulás után válik alkalmassá a forgalomból adódó terhelésre. Ezen időszak végéig nem folyik majd látható munkavégzés az érintett területeken.

Kérjük a közlekedők türelmét és megértését.

A fejlesztés az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásból a NIF Zrt. beruházásában STR M0 Konzorcium (STRABAG Építő Kft. és STRABAG AG) kivitelezésében valósul meg.

Forrás: NIF Zrt.

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS