Javítják a burkolatot Tatárszentgyörgy belterületén és az 51-es főúton Taksony és Dunaharaszti térségében

Félpályás útlezárás mellett aszfaltozási munkát végez Tatárszentgyörgy belterületén a Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2019. június 28-a, péntek és július 1-e, hétfő között. Július 1-én az 51-es főút M0-ás autóút felé vezető oldalán Taksony és Dunaharaszti térségében is burkolatjavítási munkákra kell számítania a közlekedőknek.

Az 51-es főúton folyó munkálatok ideje alatt az M0-ás autóút felé haladókat átterelik a főút ellenkező oldalának belső sávjába, így az M0-ás felől érkezőknek is csak egy sáv áll majd rendelkezésére. A torlódás elkerülése érdekében mindkét helyszínen jelzőőrös forgalomirányítás segíti a közlekedőket.

A munkálatok ideje alatt a közlekedők türelmét kéri a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS