Burkolatjavítás miatt egy sávra szűkül a forgalom az M3-as autópályán Gödöllő térségében

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Gödöllő térségében, a 28-as kilométerszelvénynél burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A munkavégzés 2019. június 12-e, szerdától 14-e, péntekig 10 és 15 óra között, mozgó forgalomkorlátozás mellett zajlik.

A beavatkozások részben érinteni fogják az autópálya haladó sávjainak burkolatát is, ezért a munkavégzés ideje alatt váltakozva egy sávon közlekedhetnek majd az autósok 80 km/órás sebességkorlátozás mellett.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy munkatársai biztonsága érdekében fokozott óvatossággal haladjanak. Hogy miért kérik ezt a szakemberek, azt ezek a videók mutatják be:

Illés Attila története: https://youtu.be/x7ENKaPlq_s
Jobbágy Krisztián története: https://youtu.be/8MimWvvRiZU
ifj. Dénes László története: https://youtu.be/TgUkfsK7eyY

A javítási munkák idején a csúcsidőszakokban hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS