Javítják a szegedi Izabella-híd és a József Attila sugárút burkolatát, ezért forgalomkorlátozásra kell számítani

Nagyfelületű burkolatjavítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Szegeden az alábbi helyszíneken:
– 2019. május 8-a, szerdán nappal, az Izabella-híd belváros felőli le- és felhajtóján.
– 2019. május 9-e, csütörtökön nappal, valamint május 10-ről 11-re, azaz péntekről szombatra virradó éjszaka a József Attila sugárút Kecskeméti utca és Római körút közötti szakaszán.

A fenti szakaszokon a munkavégzések ideje alatt sávzárásokra, sávelhúzásokra és sebességkorlátozásra lehet számítani. Csütörtökön nappal néhány órára a József Attila sugárútról a Kecskeméti utcába nem lehet majd balra kanyarodni.

A József Attila sugárút – Római körút csomópont személyautó és autóbusz forgalma miatt a jelzőlámpák előtti besoroló sávok burkolati hibáit csak az éjszakai órákban lehetséges javítani, amiért a közelben lakók külön megértését kérjük.

Tekintettel arra, hogy a korlátozással járó munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS