Javítják a szegedi Izabella-híd és a József Attila sugárút burkolatát, ezért forgalomkorlátozásra kell számítani

Nagyfelületű burkolatjavítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Szegeden az alábbi helyszíneken:
– 2019. május 8-a, szerdán nappal, az Izabella-híd belváros felőli le- és felhajtóján.
– 2019. május 9-e, csütörtökön nappal, valamint május 10-ről 11-re, azaz péntekről szombatra virradó éjszaka a József Attila sugárút Kecskeméti utca és Római körút közötti szakaszán.

A fenti szakaszokon a munkavégzések ideje alatt sávzárásokra, sávelhúzásokra és sebességkorlátozásra lehet számítani. Csütörtökön nappal néhány órára a József Attila sugárútról a Kecskeméti utcába nem lehet majd balra kanyarodni.

A József Attila sugárút – Római körút csomópont személyautó és autóbusz forgalma miatt a jelzőlámpák előtti besoroló sávok burkolati hibáit csak az éjszakai órákban lehetséges javítani, amiért a közelben lakók külön megértését kérjük.

Tekintettel arra, hogy a korlátozással járó munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS