Csúcsidőn kívül javítják a 7-es főút Érd és Tárnok közötti szakaszát

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tárnoki mérnöksége a húsvéti ünnepeket követően 2019. április 23-tól április 26-ig, vagyis keddtől péntekig a 7-es főút 22-es kilométerszelvényének térségében burkolatjavítási munkákat végez. Az Érd és Tárnok közötti 600 méteres szakaszt érintően 3 ütemben zajlanak majd a beavatkozások: április 23-án burkolatmarást, 24-én az aszfaltozási munkák előkészítését, míg 25-én és 26-án az aszfaltozási feladatok végzik majd a szakemberek.

A munkavégzés idején félpályás útlezárás lesz érvényben, jelzőlámpás forgalomirányítás mellett. Annak ellenére, hogy a munkálatok a reggeli csúcsidőszak után és a délutáni csúcsidő kezdete előtt zajlanak, a 7-es főút egyébként is nagy forgalma miatt a közlekedők megnövekedett menetidővel számolhatnak és torlódásra készülhetnek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. nyomatékosan arra kéri a közlekedőket, hogy a kihelyezett forgalmi előjelzések és érvényben lévő sebességkorlátozásoknak megfelelően, fokozott óvatossággal közlekedjenek a dolgozói mellett a balesetek elkerülése érdekében!

Tekintettel arra, hogy a nagyfelületű burkolatjavítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
MEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS