Frame Next workshop – hazai felhasználói igények, észrevételek feltárása

A Makadám Klubban, 2018. március 9-én került megrendezésre a Magyar Közút Nonprofit Zrt. és az ITS Hungary közös rendezvénye, amelynek célja a FRAME keretrendszer hiányosságának feltárása és a lehetséges továbbfejlesztési igények összegyűjtése volt. A rendezvény során arra törekedtünk, hogy mélyinterjúkat készítsünk elő mindazokkal, akik használják a FRAME keretrendszert, továbbá bemutassuk azoknak is, akik eddig nem használták, de segítséget nyújthatna a munkájukhoz.

Meghívásunkat 22 fő fogadta el a projekt által érintett cégektől és intézményektől. A résztvevők rengeteg kérdést tettek fel, és aktívan részt vettek a beszélgetésben, így valóban workshop jellegű rendezvényt tudhatunk magunk mögött. A résztvevők körében létrejött élénk interakció alapján sikeresnek ítéljük a találkozót, számos hasznos észrevételt kaptunk a jövőbeni munkánkhoz.

Hazánkban a nemzetközi kutatás eredményeinek integrálásával megújulhat egy vagy több kapcsolódó útügyi előírás, a tapasztalatok felhasználásával pedig a FRAME Keretrendszer fejlesztéseiről széles körű tájékoztatás révén fog értesülni a szakmai közönség. A tájékoztatást szolgáló rendezvények sorában az első az ITS Hungary Egyesület szervezésében március 9-én megtartott workshop további részletei és a prezentációk ide kattintva, az ITS Hungary honlapján érhetőek el.

Verdes Máté
Beruházási főmunkatárs
Forgalomtechnikai és Kezelői Osztály

Számláló

Számláló

KILOMÉTERNYI ÚT
FŐ MUNKAVÁLLALÓ
VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG
MÉRNÖKSÉG
LABOR
MÉRŐÁLLOMÁS
31000

KILOMÉTERNYI ÚT

6000

FŐ MUNKAVÁLLALÓ

19

VÁRMEGYEI IGAZGATÓSÁG

80

MÉRNÖKSÉG

8

LABOR

23

MÉRŐÁLLOMÁS